Käytössämme on liikkuva kalusto! Tulemme paikan päälle ja optimointi hoituu 24/7! Soita heti 040 0472 672

AdBlue

Urean (AdBlue) poisto käytöstä

AdBlue ”musta laatikko” huijaa ajoneuvon SCR-järjestelmää kertoen ajoneuvon keskusyksikölle, että Urea –järjestelmä on täysin kunnossa ja toimii moitteettomasti. Kuitenkaan ureaa ei pumpata lainkaan tankista, kun paketti on asennettu paikoilleen. Ureaa ei enää käytetä, eli sitä ei kulu. SCR-järjestelmän voi milloin tahansa palauttaa takaisin alkuperäiseksi.

Meillä asennetaan ainoastaan “premium” -luokan Ad-blue off paketteja, jotka poistavat myös NOX-anturit käytöstä. Joissain tapauksissa olemme asiakkaille vaihtaneet jonkun muun asentaman mustan laatikon tilalle tämän laadukkaamman. Heillä oli otettu Ad-blue järjestelmä pois käytöstä, mutta NOX -anturit jääneet toimintaan aiheuttaen vikakoodeja vasta myöhemmin. Asensimme laadukkaamman “mustan laatikon” aikaisemmin muualla asennetun tilalle ja asiakas jatkoi tyytyväisenä matkaa.

Onko sinulla tai tutuillasi käytössä auto tai työkone, jossa urea järjestelmä on käytössä?

Siinä tapauksessa olette varmasti myös tietoisia, miten ongelmainen se on. Varmasti olet silloin myös kuullut, miten kallista sen toimintakuntoisena pitäminen on…  Mikäli sinä tai tuttavasi asennutatte ”mustan laatikon” säästätte rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meiltä AdBlue off paketti useisiin työkoneisiin; kaivinkoneet, metsäkoneet, kurottajat… Lähes kaikki koneet saadaan ”elvytettyä”, vaikka olisivat jo vikatilassa / tehonalennus aktivoituna.

Kyllästynyt Adblue ongelmiin? Meiltä löytyy ratkaisu!

Tarjoamme seuraavat edut:

  • Urean -kulutus pois
  • Vältätte kalliit järjestelmän korjauskulut, jotka helposti nousevat 5000-6000 euroon
  • Järjestelmä myös vähentää polttoaineen kulutusta 2-5%
  • Järjestelmän käytöstä poistolla säästät aikaa ja rahaa vuosi vuoden jälkeen.

Tarjoamme ”mustaa laatikkoa” asennettuna, ota meihin yhteyttä ja varaa oma asennusaikasi.

Kaikki pakettimme valmistetaan EU:ssa ja täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Varo ”halpis” purkkeja, kaikki eivät varmastikaan käytännössä testattuja ja saattavat helposti aiheuttaa ajoneuvon käyntihäiriöitä tai jopa moottorin rikkoutumisen.

AdBlue-järjestelmän sulkeminen on laitonta Suomen tieliikenteessä. Asiakas on itse vastuussa ajoneuvon päästöluokituksen muuttumisesta.

Kaikilla asentamillamme ”mustilla laatikoilla” on yhden vuoden takuu!

AdBlue Off maatalouskoneissa

Nykyään SCR-järjestelmä saadaan suljettua lähes kaikista maatalouskoneista sekä vastaavia moottoreita käyttävistä työkoneista mm. kaivin- ja metsäkoneet sekä pyöräkuormaajat, esimerkiksi Case- ja New Holland ja Valtra & Fendt -traktoreista.

Ota yhteyttä

Merkki/malli/vuosimalli *
Nimi *
Puhelin *
sähköposti *
Viesti
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olkoonpa tarpeenne millainen tahansa, otamme haasteen vastaan.