Traktorin-optimointi

Traktorin-optimointi aiheuttaa peltojen tasoittumisen ja pinnan kovettumisen. Urakkavauhti säilyy ja illaksi aikaisemmin emännän viereen…

Peltotöissä lautasmuokkain tai äes tarvitsevat hieman vauhtia, moottorinoptimoinnilla saadaan väännöt alemmaksi, kuin tehtaalta tulleella ohjelmalla. Traktorin-optimointi vaikuttaa suoraan käytössä tarvittaviin kierroksiin, työt saa tehtyä pienemmillä moottorin kierroksilla, jolloin kulutus ja ympäristökuormitus pienenevät. Vastaavasti moottorin käyttöikä pitenee, kun ei tarvitse konetta huudattaa jatkuvasti punaisena.

Toisaalta mikäli tarvitaan moottorissa voimaa pitää kierrokset ylhäällä esim. haketettaessa tai vaikkapa leikkuupuimurissa. Sellaiseen käyttöön voidaan tehdä ohjelma, jossa normaalikäyttöön jätetään alkuperäiset säädöt ja lisätäänkin reilusti vääntöä vaikkapa 2000 kierrokseen.

Lähes kaikki traktorit ja työkoneet saadaan säädettyä ilman ohjainyksikön irroittamista ja avaamista:

Esimerkiksi:

Perkinsin ja Sisun koneella varustetut Massey Fergusonit, John Deeren uudet R-sarjalaiset (5R-9R) voidaan optimoida väylästä.

Myös Mercedeksen koneella (Temic ecu) varustetut Claas -puimurit voidaan optimoida suoraan väylästä, Sampo -puimurit suoraan ohjainlaitteen kyljestä, ilman ohjainlaitteen irroittamista.

AdBlue Off maatalouskoneissa

Nykyään Urea-järjestelmä saadaan suljettua lähes kaikista maatalouskoneista sekä vastaavia moottoreita käyttävistä työkoneista mm. kaivin- ja metsäkoneet sekä pyöräkuormaajat, esimerkiksi Case- ja New Holland ja Valtra & Fendt -traktoreista.

Referenssit

Ota yhteyttä

  Merkki/malli/vuosimalli *
  Nimi *
  Puhelin *
  sähköposti *
  Viesti
   

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Olkoonpa tarpeenne millainen tahansa, otamme haasteen vastaan.